Hw many month can detect baby hearbeat

Sy pregnat 7weeks..3 hr lepas sy pergi klinik pakar sakit puan doctor ckp heatbeat baby tak detect n suruh sy dtg balik nxt week..its normal?Sy risau sangat..

7 Các câu trả lời

Supposed 9 minggu dah boleh detact..kalau tak detact tu kemungkinan tak jadi. Doc o&g bgtau masa antenatal class.

Saya pun 7week dan doc minta dtg lagi 2-3 minggu lagi. Awal² biasanya tak nampak heartbeat lagi.

sye minggu ke 12 bru ade heart beat.. minggu ke 14 bru buat buku pink.

Sy 9 week doc detect jantung baby dah ada

Saya 6w5d dapat detect sdh 😍

Thanks friends for info..

Sy 10w6d baru detect