First Mom 6Minggu

Saya nak tanya normal ke kalau kita kencing ada keluar cecair darah xpekat.. saya cube check pakai cotton buds warna cmni.. mohon bantuan.. kandungan baru 6minggu, saya baru lepas cucuk ubat kuatkan rahim pada hari selasa baru ni.. #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

First Mom 6Minggu
2 Các câu trả lời

Ni discharge.. Bukan darah ni.. Sy dari awl pregnant smpai la second trimester mcm ni.. Xde mslh pon doktor ckp.. Kne minum air masak byk.. Sy checkup dgn pakar.. Pakar pon ckp cmtu,doktor pakar ade bg ubat and vitamin

2y trước

Paham sgt wak.. Sy pon 10 tahun tggu.. Doa byk2.. Kalau boleh jgn selalu masukkan pape kt dalam.. Tkot infection bacteria juga nti

pergi klinik check puan. buat urine test dari situ boleh tahu apa masalah sebenar. takut infection. jgn biar tau puan buat check up