6 minggu cecair coklat normal ke?

6minggu keluar darah coklat normal?

6 Các câu trả lời

Saya pun sama macam sis..6 minggu 4 hari..dari semalam ada, dah pergi klinik scan semua dr cakap normal kalau 1-3 hari,kalau berterusan kena pergi hospital..Next week saya follow up lagi. Tapi harini cecair tu dah kurang (almost ke jernih) dah bertukar mcm keputihan balik..Doa banyak-banyak sis,saya sampai nanges-nanges semalam fikir dan bedrest je..

Utk sehari 2 it's normal dear.. Cuma kalau berterusan kne jumpa doctor.. Sy pengalaman 2 kali miscarriage baru ni smua kes mcm ni😭

Normal sis. Saya 5w + ada spotting 6 hari awal. Lepas tu dia jadi keputihan biasa. Doc suruh bed rest sebulan

2y trước

Sis nak tanya,sis bedrest tu dapat surat dari dr ke?sebab saya kerja.tak tahu nak bedrest macam mana.

Boleh jadi ancaman keguguran atau proses penempelan di rahim. Boleh check dengan doc untuk kepastian.

Seeloknya puan refer doc sbb saya dlu mula mula kluar mcm nk period tu smnggu, then gugur..

Terima kasih semua 3hari kmbali normal risau pulak