First Mom 6Minggu

Saya nak tanya normal ke kalau kita kencing ada keluar cecair darah xpekat.. saya cube check pakai cotton buds warna cmni.. mohon bantuan.. kandungan baru 6minggu, saya baru lepas cucuk ubat kuatkan rahim pada hari selasa baru ni.. #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

First Mom 6Minggu
2 Các câu trả lời

pergi klinik check puan. buat urine test dari situ boleh tahu apa masalah sebenar. takut infection. jgn biar tau puan buat check up