Keliru

Saya nak tanya ni, sebab saya benar2 tertanya2 coz, Saya last haid 13.06.2019 dn sekarang da lewat 5hari, tapi bila cek paki UPT hasilnya - ve juga.. Dan sebelum hari haid limpas saya mengalami lendir coklat + darah coklat tapi dlm kuantiti yg sikit saja.. Da bila waktu petang saya akn rasa pening dn suhu badan akn naik panas dn alami sedikit cremp kat bawa perut. Ada tak siap2 yg alami pengalaman cm ni. Bole tolong kongsi tak.

4 Các câu trả lời

Try check awal pagi masa first urine. Masa tu hcg level plg byk dlm urine kta.