Keliru

Saya nak tanya ni, sebab saya benar2 tertanya2 coz, Saya last haid 13.06.2019 dn sekarang da lewat 5hari, tapi bila cek paki UPT hasilnya - ve juga.. Dan sebelum hari haid limpas saya mengalami lendir coklat + darah coklat tapi dlm kuantiti yg sikit saja.. Da bila waktu petang saya akn rasa pening dn suhu badan akn naik panas dn alami sedikit cremp kat bawa perut. Ada tak siap2 yg alami pengalaman cm ni. Bole tolong kongsi tak.

4 Các câu trả lời

Sy last period..first day 13.6.2019. So patot bulan 7 10/11 hb. Tapi 13.7 pon still x dtg period. Cek2 +ve. Kalau period regular 7 hari dn circulation 28 hari setiap bulan. Mgkn +ve.. if x regular mgkn sbb hormon. Lagi 2 3 hari akan dtg period.

5y trước

Tq sis atas perkongsian.

Mungkin sis ada masalah hormon kali. Kalau sis rajin,better sis pegi jumpa dr. Itu yang terbaik untuk ungkap semua persoalan sis tu. Semoga sis dimurahkan rezeki untuk ada zuriat ya

Sy jg bgtu sebulan sblm pregnant.. delay 5 hari, tp negative.. check bhcg pn negative, ptg tu terus period.. next monthnya delay sehari jk, positive..

5y trước

Tq.. Sis atas perkongsian

Try check awal pagi masa first urine. Masa tu hcg level plg byk dlm urine kta.