Tips stop bf baby

Hi saya nak tanya macam mana ye nak stop bf baby. Baby dah 8 months. Saya dah try bg susu formula baby tak mahu. Susu saya sikit sangat sebab setiap kali minum baby memang tak puas. Malam memang akan bangun banyak kali untuk df. Bila bg susu botol sakan baby mengamuk. Lagi satu saya baru tahu saya pregnant dah 6w tu saya ingat nak ajar baby slow slow minum susu formula tapi baby taknak. Ada tips tak untuk stop bf baby 🥲

1 Trả lời

cari botol yg seakan puting dade https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟