Cara ajar baby 3m minum susu Formula

Hi mommies , nak tanya mcm mana nak ajar baby 3m minum susu formula . Puting botol baru dekat mulut , baby detect dah tu susu formula.🥹 Kalau baby minum mesti batuk then muntah . Dah 3 jenis susu tukar. Baby fully bf . Kita nak start kerja dah wak haihh.

2 Các câu trả lời

ebm la puan. working mom berhadapan dpn org berjam2 kerja berdiri berjam2 tp alhamdulillah anak fully bf, aim 2tahun ni.. 💪🏻 puan pn boleh

2mo trước

boleh EBM puan. usaha untuk cuba pam 3 jam sekali. 💪

kalau baby taknak susu fm, awak boleh bagi ebm. kat tempat kerja kena rajin pam untuk jaga demand, pam untuk bekalan baby kat pengasuh.