Berat naik cepat

Saya nak tanya macam mana mommies semua jaga berat badan. Nurse bagitau berat naik banyak kene minum air gula

2 Các câu trả lời

sy dh 2x minum air gula sbb bmi tak cantik awl2..dan alhamdulillah dua2 result normal. cuma bila masuk 3rd trimester berat naik mendadak smpai 3x. dktr cuma on observation urine dgn berat saja. klu urine ada trace gula baru dktr suruh minum air gula. but so far xde pun so xde la minum air gula. tp ni depends kk tmpt awk mcm mana la ye.

berat sy naik 1.5kg dlm masa 2 mggu.. selera mkn kemain lgi.. kne amik bp 4x.. sy pon x reti dh nak jaga berat bdn..

2mo trước

Sy lagi bnyk