kepastian air ketuban pecah / kencing ?

saya nak tanya , lepas bersama dengan suami tadi . saya pergi ambik baju dekat atas , lepas tu ada rasa macam nak kencing . tapi tak boleh tahan air tu , terus ada air keluar laju je . tu air ketuban pecah ke atau air kencing eh ? sebab time tu lampu tandas lambat buka , so saya tak pasti sama ada saya kencing atau ketuban dah pecah , sekarang dah 39 minggu 1 hari . mohon bantuan ibu semua . #ingintahu #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

a.ah sis rasa air kencing..air ketuban klau kluar dia rasa laju je n deras..

kalau air ketuban, kita tak rasa nak kencing tapi dia keluar tiba2