newborn 3 hari

saya nak tanya la newborn baru 3 hari minum susu fm dutchbaby tapi bila bby after minum tak lama tu dia berak . normal tak ya ? atau susu tak okay ? #bantusharing #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

Berak warna kuning ka sis ? Berapa kali dah dia minum sebelum berak ? Ikutkan normal jaa . Tunggu seminggu untuk tau sesuai atau tak . Dari segi kencing yg banyak atau berak sehari sekali atau 2 hari sekali dlm seminggu tu .