TENTANG UBAT

Hi, saya nak tanya kepada yang pakar , adakah ubat selamat untuk baby below 1year ?#firstmom #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

4 Các câu trả lời

Apa2 ubat utk baby ni tak boleh kita nak beli sdri even pharmacy tu bg jual sbb depa tk check and tktahu keadaan sbnr baby kita. Kena bawa jumpa doc. kalau doc bg, in shaa Allah selamat utk baby makan.

selamat jika doc yg bg. Sbb doc dah cek keadaan baby sebelum bg ubat. apa² pun kena jumpa doc jika anak tidak sihat

bukan pakar la..hihi saja mau jawap☺️kalau doctor bagi ubat tu maksudnya boleh makan sis

Klu bole biar dpt pengesahan dari doctor