Which better

hi nak tanya if nak scan 5D better start weeks berapa and paling lambat weeks berapa? thank u! #firstbaby

2 Các câu trả lời

I did my 5d masa 31w tp susah nk dpt view..bby xnk bg kerjasama...jenuh 2 jam dktr try nasib baik dpt walau sipi2😅 I think 28w is suitable utk buat 5d sbb bby masih ada ruang.

12mo trước

i see thank you!

buat masa 28w pun ok. limit smpai 32w. Sy buat 31w jenuh dktr scan sbb bby dh mula padat plus bby xnk bg kerjasama. 2hrs later dpt jugak view walau sipi2.

12mo trước

thank you!