Perasaan masa berpantang gugur

Saya nak tanya kalau ms berpantang gugur,suami buat kita sakit hati,akan ada kesan ke dekat kesihatan kita nanti?saya bengang dengan suami sejak smlm lagi,anak2 buat hal,dia bukan nak larang anak2,saya geram betul pastu bila kita marah anak dia marah kita balik...hari ni saya meluat tengok muka dia...dia mmg takda perasaan,saya rasa mcm nak halau dia keluar dari rumah...saya jadi benci dekat dia...cmana ni??saya betul2 geram ni...semlm saya dah menangis smpai bengkak2 mata,bencinya dkt dia...sebabkan dia la saya hilang baby saya

20 Các câu trả lời

Banyakkan bersabar yer puan.. isthgfar byk2 dan ingat apa yg jadi mesti ada hikmah. Biarkan suami tue dulu yg penting puan kena recover balik n pantang betul2.

Astagfirullah.. sabar sis. Zikir byk2. Org mmg boleh ckp sabar tp sabar tu tak semudah lafaznya. Berat mata memandang, berat lg bahu yg memikul😭

sy msa kguguran ank no 3 thn 2017,nk kata stress x jgk, lps ggur, jd anxiety dn panic attack...skrg pregnant no 4.. anxiety dn panic on off...

5y trước

dh brapa bulan sis?saya kalau ada rezeki nk juga anak wpun dh gugur baru2 ni

Byk kan bersabar ya sis. Mungkin boleh berbincang suami isteri ,, lebih baik drpd keadaan jadi lebih teruk

5y trước

alhamdulilah dah back to normal...mayb sebab pas buat d&c fikiran serabut tu yg fikir bukan2....sekarang dah ok...

Waktu sis pregnant pun, suami sakitkan hati sis jugak ke?

5y trước

ada juga...konflik sikit2 bila mana dia keja shift,saya tak berapa sihat dia tak mau hntar anak2 ke asuhan,saya tak dapat rehat yang cukup

Bnyakkan zikir, doa, istifar... Tenang lah nnt..

Sabar sis, take care

bykkan think positif ye sis

5y trước

baik...tq for advice

Sabar sis. Sy pun pernah alaminya. Masa tengah pantang, pjj dgn husb, hari² meroyan. Zikir selalu ya sis.

5y trước

tq sis

Berpantang mkn prodak mustanir inshaallah pikiran akan tenang dan positif