20weeks tidur terlentang.

Saya nak tanya , kalau masa tidur kita mmg dah mgiring ke kri tapi sedar sedar dah terlentang . Tak thu berapa lama . Agak agak ada effect tak . Ya Allah , sy risau sangat . Kdg smpai tak tidur blk pkirkan bby kat dlm ok tak . Sy dah letak bantal apa smua kt blkg bdn utk elakkan terlentang . Tp mesti terlentang jgk . Takut sbb baca katanya kalau terlentang bby tak dpt oksigen 😌 . Korang buat macamne ye utk atasi ni ? Harap ada yg sudi mjawab . Tq ♥️#seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp

18 Các câu trả lời

aku kalau sesak nafas tidur mengiring...kalau okey sudah saya sakit lagi kalau mengiring..saya cubalah tidur terlentang...tapi suami kejutkan Dya bilang bagus bagus tidur macam tidur orang mati😅...risau juga Dya kesian baby dalam perut takut ndak bnafas...tapi tadi jumpa nurse dengar degupan jantung okey semua tiada masalah ☺️bilang nurse

saya sampai 9 bulan mcm ni. alhamdulillah so far baby ok je. x boleh nak buat apa dah haha. kadang2 terbangun keadaan terlentang. tp pernah baca juga boleh je tido terlentang asalkan mommy selesa/tak sakit. tapi tidur mengiring paling digalakkan.

Tidur je la kalau tak sesak nafas..sy pn mcm ni ms anak 1st..mak sy ckp tido je la mana kau selesa 😂 mmg selesa..ms anak kedua pulak sy sesak nafas bila terlentang so sy tak tidur terlentang..

1y trước

okay tq awak . hehe

tidur je mcm mn yg selesa...😊..anak 1st dan 2nd sy tidur terlentang smpai bersalin...yg ke3 ni jela..rs sesak dada sikit klau terlentang sbb perut besar dr kakak² dia...so kali ni sy byk tidur mengiring

sy pun selesa tidur trlentang.tapi kadang trsedar mngiring balik.sbb xnk trlentang lama2😂cuma tula tidur mengiring ni bngun pg je sakit badan, gemuk kot badan xboleh tampung🤣

doktor sy ckp ok je, sbb sy sakit blkg. tu je plg selesa. jgn meniarap udah le katenye. jgn riso2 sgt la mommies. lek2 sian bby stress dlm.

1y trước

hehe tula . risau je . tq awak .

Saya 7 bulan terlentang paling selesa. Kat sosial media je ckp takboleh tapi nurse n my mom ckp xdew pulak bahaya tido melentang. Jadi saya tido mana mna saya selesa

sama lah sy pom tidur terlentang jgk selesa tidur terlentang...mengiring pom tidur jgk, tapi lama2 sakit pinggang so tidur terlentang je la selesa

Takpe awak.. sy 34 weeks kdg bangun mmg terlentang jugak... tp mmg rasa sesak nafas bangun tu., klau tersedar just betulkan balik posisi..

Alhamdulillah sy pregnant pun kerap kali jugak mcm puan tp ok dh selamat bersalin.. selagi badan kita selesa InShaaAllah anak pun xdapa