20weeks tidur terlentang.

Saya nak tanya , kalau masa tidur kita mmg dah mgiring ke kri tapi sedar sedar dah terlentang . Tak thu berapa lama . Agak agak ada effect tak . Ya Allah , sy risau sangat . Kdg smpai tak tidur blk pkirkan bby kat dlm ok tak . Sy dah letak bantal apa smua kt blkg bdn utk elakkan terlentang . Tp mesti terlentang jgk . Takut sbb baca katanya kalau terlentang bby tak dpt oksigen 😌 . Korang buat macamne ye utk atasi ni ? Harap ada yg sudi mjawab . Tq ♥️#seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp

18 Các câu trả lời

Kalau risau sis boleh pegi klinik scan utk tahu keadaan baby. Sy pulak x blh tdo terlentang. Sesak nafas buatnya🤭

1y trước

sy tleh tido ngiring kanan . rasa senak sgt . kiri ok . terlentang ok . sy smlm da scan kat kk . alhamdulillah ok ok je dia .

hmm time sya preg hrytu sya tdr trlentang je smpai 32week alhamdulillah dh lahir ank frst sya ngn sht

boleh je. asalkan bukan meniarap. saya 8bulan pun masih tidur terlentang

1y trước

mcm sy😅tapi kdng terbgun kaki krem dn sesak nafas pastu pedih ulu hati ank ketiga ni 😌start 8 bulan je semua ni rse adoii

Tidur je ikut keselesaan.. Kalau risau keadaan bby, bila terjaga terus je mengiring..

Saya pun suka tidur terlentang mesti perut rasa krem, nak taknak kena mengiring jugak

saya prgnt anak first kebanyakan tidur terlentanggg. alhamdulillah umur dia 3tahun dh

sy pun kadang tak sedar tidur terlentang,bila tersedar cepat² mengiring balik..

saya, tidur ja mana2 selesa 🤗🤗🤗