Balik kampung time dah sarat

Saya nak tanya, kalau dah masuk week 35 ni boleh lagi ke travel jauh naik kereta? Ingat nak balik kampung, ambik masa dalam 4-5 jam tapi macam takut2 pulak. Ada sape2 nak share experience or advise?

4 Các câu trả lời

InsyaAllah boleh sis..sy dulu balik dr kl-kedah masa 35 weeks..tapi kena banyakkan berhenti la..turun jalankan regangkan kaki dan pinggang tu..biar lambat asal selamat perjalanan.

Alhamdulillah saya dari jb ke perak.. 37w+ naik bas.. Chckup terakhir kat jb saya tanya dr.. dia ckp ok.. cuma pastikan dlm 4jam pjalanan buat regangan badan sikit.. spt : bdiri,bjlan..

3y trước

brisiko sis.. 😅risau juga tberanak dalam bas.. dok pujuk2 baby kluar bila da sampai kg nanti ya.. huhuu.. pngalaman prtama..

saya advice puan buat pit stop semasa dalam perjalanan. sebab takut sakit pinggang nanti duduk lama sangat

3y trước

Baik2, will do this kalau x bengkak kaki

Tanya doc. Kalau takde apa2 masalah, ok kot