jalan jauh

Momiies nak tanya selamat tak nak balik kampung belah timur dah 37 weeks huhu nak balik mengundi tapi risau pulak 🤣

2 Các câu trả lời

of course la tidak. mcm2 risk ade. 1 boleh terbersalin dlm kereta. 1lagi risk plg tinggi, dkt tmpt undi tu org yg positive tu bergaul elok je dgn yg x positive. sama ada sama lane atau lane sebelah2, bergantung tmpt undi. yg jaga lane quarantine pon xde pkai ppe or any protection. utk ibu mengandung mmg ade fast lane, tapi risk terjangkit covid tu sgt tinggi. jadi jgn la beban kan diri nanti.

2y trước

org mengandung ade fast lane. tapi tu laa risk nye sgt tinggi kalau pergi. sbb org yg quarantine pon boleh pegi mengundi. lane yg sama atau lane yg sebelah je. sye pon x pegi. dh 39w. so biar husband je pegi mengundi.

sy xprgi pon..tkut dpt pnyakit plak nnt dlm ramai2 dok mngundi tuu..baik dok rumah jaa..lg brpa mggu dh nk brsalin dh pon..saya dh 35 mggu..