Nanah di kepala bayi

Hi, saya nak tanya kalau d bahagian kepala bayi ada nanah apa perlu saya buat? risau pulak sebab bayi baru masuk 7 hari

1 Trả lời

orang panggil butir kenang tu , cuba tnyaa org lebih tua atau ustaz2 diorg akan bg air tawar. sbb ank sy sllu juga kena . sbb slagi umur x ckup 6bulan mmg akn kena. (rawatan traditional) tp kalau cara doktor2 , dia akan bg ubat sapu atau ubt mkn klau prgi klinik, tp rse mcm xbrbaloi nk dkt rm100 habis sy prgi dlu, tp doktor just2 tgk2 cmtu je xdelah nk check ke apa. dan die suruh jaga kbersihan je sbb tkut bantal kotor ke dll

2y trước

oh okay nnt saya cuba buat, tq