telinga bayi berbau

hye semua...bayi saya baru nak masuk 4 bulan ...saya perasan telinga kanan dia berbau...kalau telinga anak saya masuk air boleh sebabkan nanah ke...macam mana saya nak atasi benda ni ye terima kasih semua

2 Các câu trả lời

Hai. Anak saya baru² ni ada alami. Ya kadang masuk air. Kena bawa check anak tu ya mommy. Kalau macam anak saya tak bernanah tapi ada tahi telinga terkumpul. So doktor bagi ubat titis. Syukur dah okay. Telinga dah takda bau

bawak pergi cek