Suggestion susu untuk bayi newborn please 🙏

Bayi nak masuk 2bulan. Terpaksa putus susu badan sebab baru je operate breast sebab ada nanah. Now bagi susu S26 gold, bayi kembung. Then tukar Similac Total Comfort, tapi makin teruk bayi sembelit. Then tukar balik to 26 gold sebab takut nak tukar susu lain. Mommies, please recommend susu apa yang bagus untuk bayi kembung 🙏

4 Các câu trả lời

kenapa tak beli yg hrga murah2 je slu sis , takut sesuai mcm dugro, dutchbaby,lactogrow jgn lupa dptkan sample pampers ibu2 , boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

anak Saya 1st bagi s26, Dia tak sesuai sembelit, badan naik ruam, bintik merah², lepas tu I try dupro. sampai skrng Dia minum dupro berat badan Dia pun naik, and hari² Dia berak.

2y trước

btol2...ank kite ssuai xsmstinyer ank org lain ssuai...jd kna try n error je...

Boleh try bagi Lactogen, ada probiotic, anak minum tak ada masalah sembelit

1y trước

anak sy minum lactogen, 3hari baru berak. tapi berak tk keras. najis dia warna hijau lumut. dan sy masih lagi cari susu yg sesuai untuk dia.

Anak sy dari newborn minum novalac. Berak semua okay. Boleh cuba?

2y trước

okay baik boleh cuba nanti, terima kasih