33weeks pregnant

Saya nak tanya kalau buasir teruk, ada masalah tk mcm kena bersalin normal atau kena czer? saya takut sgt. sb skrg sapu ubat pn buasir teruk tk sembuh. pedih sgt. #firstbaby #1stimemom #mommybuntu

2 Các câu trả lời

sy pernah kene buasir lps bersalin czer...sy ikhtiar ,sapu dgn minyak gamat, selawat masa sapu...alhamdulilah ,ok...

sy pun mcm awk ..skrg tgh mengalaminya..da pergi kk,doc da bg ubt tp belom ade perubahan😭