Risau

Saya nak tanya kalau biasa first mengandung memang tiada selera nak makan? Sebab saya sometimes 1 hari tu mungkin saya teringin nak makan cuma 1 kali sahaja.Saya risau??

2 Các câu trả lời

normal hormon tgh berubah.. badan tgh sesuai kn dgn keadaan.. cuba la cari mknn lain sebagai ganti.. roti ke biskot ke.. asal kn mkn.. kandungan tu x kisah pn mak dye larat ke x larat.. dye tetap nk nutrisi dye.. so nk xnk kne paksa mkn utk dye.. 😊

5y trước

welcome mommy 😁

Normal . Saye pon macam tu . Kalau tgh ade selera makan saje . Kalau tkde selera makan jee mesti nk muntah .

5y trước

Eya sis kadang2 nak muntah tu..saya rasa sakit sangat2 sebab tak makan lepas tu muntah benda yang xada..