Ada doctor tak sini ?

saya nak tanya .. kalau bby pmpuan kat bahagian kemaluan dye tu mesty ade lendir kuar kan , lendir putih .. tpi ini lendir ade merah .. pastu tibe kat pampers ade darah .. darah tu dari kemaluan dye .. so sye nk jawapan ape kah itu normal atau pun kene bawak g hospitAl ya ?? saye dah mula risau .. bile cuci baby xnangis pun ..

Ada doctor tak sini ?
5 Các câu trả lời

Refer doc di hospital atau klinik.jgn tnye dlm ni sbb kebanyakka dlm ni bukan doc.kalau sy jd awak sy trs refer doc d hospital atau klinik.sbb kita tak tahu keadaan anak.atleast doc blh check anak terus.jgn tangguh k

4y trước

sat gi nak pergi klinik dah .. tu yg tnye sekali .. ade tnye mmber .. mmber keje kat hospital .. mula dye kate hormon bby .. tpi dye pn suruh jumpa doctor jugak .. ok .. terima kasih ..

normal sis..mcm anak sy dulu.. tp time tu dalam wad kuning.. trus sy teriak panggil doktor .. rupanya baby girl mmg bgini..hormon katanya

4y trước

kan .. huhu lega ase..

Better g hsptl or klnik jmpe doc.. n pstikn bby kerap.menyusu..kdg2 hydration blh effect mcmni..sbb ank kurang minum air susu...

Klu anak perempuan normal sis. Anak saya ada mcm ni. Doc ckp hormon perempuan. Tp klu sis takut, blh pg klinik jumpa doc.. ☺️

4y trước

tak bahaya .. normal .. sbb hormon .. ni dh hilang darah tu.. alhamdullilah .

Batter g hospital sis.. Sbb darah die tu pekat... Klau cair normal..

4y trước

same ngn mak sye..