19 minggu 5 hari

Saya nak tanya ibu ibu semua , adakah normal 19 minggu masih xrasa apa2 pergerakan ?

148 Các câu trả lời

sy baru 17 week.. masa scan nampak baby pusing2 bergerak. tp perut x rasa apa. masa mandi klu tgk perut nampak senget ke kiri jap ke kanan. tp mmg xrasa lagi. harap baik2 ja. dh la ni anak pertama.

rasanya normal 🥰 sy sblom ni rsa benjolan n pgerakan tu . tp 2 3 hri ni mcm xberasa sgt pula hehe hrpnya baik2 ja dlm kndungan .. cuma skg makan cepat penuh prut .. nak nafas pun sush kdg2 tu

saya rasa sesuatu ... tp sy x tahu itu adakah pergerakkan baby sbb first pregnant... esok sy genap 20 minggu ..doakan bayi saya selamat ya... semoga bayi anda semua pun selamat baik2 shj...

sama saya pun...19 week macam kosong jew perut...tp ada saya terbaca kalau kulit perut jenis tebal ssh sikit nak rasa baby gerak walaupun baby sebenarnya dh start gerak dlm tu...hehehe...

Sy 14w dh mula rasa..tp xkuat..mcm degupan gtu..nk bgtau pn xreti😅😅😅 ni dh 20w..mmg rase sgt gerak2..tp doc ckp normal je klu 18w xrasa apa2 lg..klo nk lebih kepastian tnye doc..

bagi SY,ibu akan rasa pergerakan bayi tidak sama..ada yg awl ada yg lama.sy 19week baru rasa tendangan yg biasa saja.ibu bila rasa tendangan bayi rasa sejuk je hati kira dia aktif sudah.

Sye first mom jgk, pergerakan tu mcm rse ade bende menguit2 kan? 😂 byk kali perasan especially pagi, tp tk sure tu angin ke pergerakan baby. Tp selalu dkt tmpt sme je #19weekspregnant

normal. sy yg mengandung anak ketiga ni pun masuk 21 minggu baru btul2x rasa pergerakan 😅

anak2 sblom ni 16@17 mggu dh rasa..kali ni msk 19mggu br rasa gerak..ssh ati jugak..tp tgk perut makin besar in syaa allah baby pn mbesar dgn elok..xsabar nk scan 24mggu nanti

sama laaa … sy dh 19week tpi kkdg je rasa dia bgerak2 … kkdg tgh mlm bru trasa … siang2 dia diam je …. mgkin dia nk jadi burung hantu kot … mlm je aktif .. 🤭🤭