19 minggu 5 hari

Saya nak tanya ibu ibu semua , adakah normal 19 minggu masih xrasa apa2 pergerakan ?

148 Các câu trả lời

saya pun sama 19 minggu 4 hari belum rasa apa2 gerakan lagi..anak pertama tak dak pengalaman😊

2y trước

ramai juga yg blm rasa pergerakan ingatkan sya je. bismillah kita doa sama" semoga baby senatiasa sihat sampai ia lahir kedunia

saya dah 21 minggu,tak rasa lagi baby gerak2..nurse Pon dah bising,saya nak buat macam mana tak kan nk ketuk perut suruh dia gerak,aduus,garang betul nurse sini😅

sy plak Rasa gerakn Tu..tp bila sy sentuh dia trus diam..waktu sy baring atau duk diam dia akn brgerak..12/4 nie nak scan details..hope everything goes well..

sya pun dah rasa grakkan bby 19w3day tpi grakkn halus je sis ,and bila sya lapar aktif sngat bila time pagi n mlm tak juga dia aktif time lapar jak dia gerak

Saya dh rasa bby gerak masa 17 minggu aktif sngatt, walaupon kndungan msih kecil, dan skrang 19minggu 2hari alhamdulillah subuh tngahhri n mlm dy gerak

sy baru 19week harini. baby gerak tgh mlm time nk tidur. rasa benjolan. kejap ke kanan, kejap ke kiri rasa mengeras benjolan tu gerak hehe😂

Saya dulu pun macam tu. Gigih la tekan2 perut sebab nak sangat rasa dia gerak even halus2 je. Alhamdulillah sekarang terlebih aktif pulak 😅

Sye alhamdulillah...15 minggu dah rase bby gerak..skrg dah nk masuk 20 minggu..lagi aktif..boleh rasa bby berpusing kiri kanan atas bawah...

Saya 19minggu pun masih tak rasa pergerakan. Cuma kadang keliru sbb perut ada rasa sesuatu gerak didalam. Cuma tak pandai sbb first time.

sy esok dh 20minggu mlm tdi bru ada rase kick manja.. anak ke 4,😇 - 1 org dlm syurga. semoga dipermudahkan urusan semua ibu2 ...Aamiin