Mitos Atau Fakta Mase Pantang?

Saya nak tanya.. Betul ke orang pantang xboleh tidur baring? Kena sandar je kalau nak tidur? Kenape ye?.. Mak saya selalu bising kalau saya baring.. Nanti cakap kesan da tua la and pape lagi.. Tapi pinggang saya xlarat nak duduk sepanjang mase.. Kadang saye sedih.. Memang kena paksa siksa diri camni ke? Saya selalu rehat dalam bilik je sebab nak baring rehat.. Betul ke? Ke hanye mitos? Tolong saya

2 Các câu trả lời

sbb tu bgusnya apps ni..sng nk dptk info.. apa yg mak puan bisingkn tu sbnrya prkara mengarut. wktu brpantang adalah wktu utk kta berehat..enjoy dgn proses penyembuhan tnpa stress..emosi kne tenang..tp hnya dek krn baring jiwa pula trtekan.. org dulu2 mmg byk pantang yg mengarut..tdk relevan utk diikut.. bukanlah pndang remeh pd pantang org dlu..tp kne kaji jg mna kebaikan keburukanya.

allah haih seksanya pantang larang.. xdak la mitos tu.. follow fb dr imelda balcin baca dia punya statement.. dia sll share ttg perempuan bersalin dan pantang larang semua..