Cara tidur yang betul..

Hye mommies.. Saya nak tanya.. Ibu mengandung memang kena baring mengiring sejak dari awal kehamilan ke ye? Tak boleh baring terlentang ye? Kadang sakit badan bila tidur mengiring je ni.. Tapi takut nak baring terlentang walaupun kejap.. Sebab saya dengar orang kata kalau terlentang ni kurang oxygen sampai kat baby.. Betul ke ye? Terima kasih..

2 Các câu trả lời

betul. tidur terlentang buat baby kurang dpt oksigen. ubah2 posisi mengiring ke kiri and kanan. posisi terbaik sblh kiri sbb jantung dkt kiri.

Macam sy lagi selesa terlentang sbb mengiring sakit badan. So sy letak bantal blkg sy, so takde terlentang sangat 😁