Sawan tengok

Saya nak tanya betul ka anak kita ni ada sawan tengok? Dan kalau selalu dia tgok atas tu. Mak mertua saya cakap dia ada sawan tengok. Betul ka?

3 Các câu trả lời

Kali pertama dengar. Jika awak ikuti kelas peribadi di group anjuran FB baby language, ada belajar kenapa baby pandang atas. itu salah satu tumbesarannya (leap).

btol sis.. mak sye pun ade ckp bende ni.. sye selalu turunkn pndangan bby dri dier slalu tgk atas..

kalau Ada macam tu bahaya ke sis?