tak bendung baby

hai mummy , sye nak tanya kalau kita tak bendung baby masa tido ada setengah baby akan terkejut kan . terkejut dia tu boleh jadi effect sawan ke pada baby dan terkejut dia tu boleh jadi autism ke ? baby sye tak suka dibendung siang dan malam , lepastu mertua sye ckp kalau baby selalu terkejut baby boleh jadi sawan / autism . betul ke ? #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

haii. takda laa. bby kalau selalu terkejut bole sebbkan demam. demam pon bukan demam biasa². memang kena hntr ustaz untuk baca². pengalaman adik masa bby tak bedung. selalu terkejut smpai demam. g klinik semua tak jalan. last² bawa jumpa ustaz dibaca², alhamdulillah baru oke.

7mo trước

lega sye dengr klau xsmpai sawan sbb anak sye xsuka dibendung , tapi tu laa mertua terlampau memaksa untuk dibendung