Assalammualikum

saya nak tanya bayi saya baru nak masuk 2 bulan lebih ..saya perhatikan mata dy selalu juling kejap okay kejap juling balik..juling ke dalam ke dua2 mata... ada tak anak ibu2 yang macam anak saya?? Tq admin #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

setahu saya baby akan juling sampai dia 6 bulan. kalau lebih 6 bulan masih juling kena tanya pakar lah. nanti pergi checkup baby utk vaksin dia tiap bulan tu tanya lah kenapa dekat nurse atau doc

3y trước

tq sis....ye sy dah ty nurse kena tggu 6 months...sy ty di sini sb nk tahu pgalaman mommy² yg serupa kes sy ..