assalamulaikum Mummyy ❤️

saya nak tanya, baby berusia 2 bulan boleh ke bawak pergi mandi swimming pool.

2 Các câu trả lời

X yah la klorin. Sye ari tu bawa jugak excited tapi end up kulit anak sye menglupas lepas seminggu mandi pool. Kesian die pulak masa tgk kulit die mgulpas tu. Bawa doctor, doctor ckp mild ezcema tp baby xde ezcema. Skrg alhamdullilah kulit die back to normal and mmg sye x kan bawa mandi pool buat masa terdekat ni. Kalau nk bawa pon sye bawa sungai atau laut jela kot. Huhuu mandi pool dlm umah jela.

Kalau pool terbuka rasanya xsesuai😊

4y trước

Kena pastikan tahap klorin air....dan bby xblh berendam lama...