DEMAM LEPAS MAIN SWIMMING POOL

Hai nak tanya, baru hari ini saya bawak anak saya pergi swimming pool. Dia main aktif je. Lepas balik rumah pun ok. Skrg tetiba badan anak rasa panas. Normal ke.

2 Các câu trả lời

Normal anak2 nk membesar demam..cuma pantau suhu badan anak jgn terlalu tinggi..sentiasa lap atau basahkan kepala,ketiak,pelipat2 utk turunkan suhu..

Anak berapa tahun? Kena sentiasa pantau suhu dia agar tak semakin tinggi. Budak kecik sgt mudah terkena jangkitan