Baby berak cair warna kuning

Saya nak tanya. Apa ye punca anak berak cair warna kuning setiap kali lepas minum susu? Tekstur tu dikira cirit-birit ke ye? Saya bagi susu badan + formula. Tak kisah mana2 susu saya bagi, most of the time dia akan berak cair camtu. Dah 2 hari. Sape tahu sebab apa ye? Adakah sbb pemakanan saya? Kalau susu formula tu sebelum ni baby minum okay je takde masalah. #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

awak kena cuba satu2 utk tahu punca. cuba utk satu hari tu awak bg susu badan je. lepas tu pantau poo baby. kalau okay then cuba pula utk satu hari tu minum susu fm je. lepas tu pantau poo baby. nnt bila dpt result baru awak boleh trigger berpunca dr mana

Kalau cair tu cirit lah. Berair camtu.