Checkup ke KK dari swasta

Assalamualaikum. Hai semua. Nak tanya, siapa pernah kena refer dari checkup monthly kat swasta ke KK atas sebab HB tak sampai 10? Ada referral letter dari klinik swasta. Rabu ni (7/12) akan masuk 29w Esok selasa (6/12) ada appointment di hospital Ipoh (ada masalah sikit dgn baby). Then Isnin depan (12/12) ada follow up semula dgn hospital Taiping untuk result dari Ipoh. Ikut planning after selesai kat hospital Taiping baru nk ke KK berdekatan untuk teruskan checkup monthly. Time tu 30w. Takpe kan? Sebab dlm surat pun tak nyatakan bila/berapa hb kena pergi KK. Mind to share pengalaman mommies yg kena checkup dari swasta ke KK dgn surat atas sbb² tertentu macam HB atau masalah² lain. Terus pergi KK anytime ke? #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

saya checkup kt swasta smpai minggu 27 je sbb hb rendah..since awl pregnant hb bwh 9. klinik swasta issue stu referral letter utk & bwk g kk tapi still kene book tarikh utk buka buku pink dulu.. bawak sekali buku pink yg dari swasta tu.

Kalau dah dapat referral letter,better pergi segera.call kk nk buat appointment bila

kk kne buat appointment. boleh call dulu kk berdekatan.