swasta or gov

Saya nak tanya, 1st time nak buat checkup. Tapi tak tahu klinik mana lagi bagus. Swasta or gov yaa??

2 Các câu trả lời

Swasta cepat tapi kena sediakan duit setiap kali check up & ada org kata swasta buat x terperinci (hb x check dll) Government agak lambat tapi sangat detail. Dari A to Z nurse & doc pantau. If ada apa2 masalah nurse akan terus suruh refer doc. Semua free 🤣 So, sy pilih gov dr swasta

5y trước

I ada dengar juga pasal ni. Tapi my mil suruh checkup kat swasta😅 I tak tahu mcm mana.