Boleh tolong kirakan kandungan saya sekarang berapa minggu ?

Saya nak minta tolong kirakan brp minggu kandungan saya boleh??? First period sy 13/12/2021 Last period sy 19/12/2021 Dapat tahu pregnant 10/1/2022 Jadi dh brp minggu ye kandungan saya ? Dan tarikh jangkaan bersalinnya bila ?

8 Các câu trả lời

awak boleh tgok dlm app theasianparent ni kat bhgian tracker dia ada tunjuk siap2, takpun google pregnancy tracker pun okay

2y trước

tq sis 🥰

13/12 +7hari ..20+9bulan ...20/9 due date(anggaran sb sye mmg macam nii tmbah jee 7hari pastu tambah 9bulan jee 😉

2y trước

ooo mcmtu. terima kasih sis 😍🥰

dh 4 minggu. hujung or tgh bulan 9 kot due😁 nk kepastian check kt klinik yee..

2y trước

baik. Terima kasih sis 🥰

Nnti book appointment buku pink k..8 minggu dh boleh buat buku..jaga diri k

2y trước

ok baik terima kasih sis 🥰😍

5 minggu lebih. Dijangka bersalin bulan 9 .. minggu ketiga mungkin..

2y trước

baik terima kasih sis 🥰😍

4mnggu .. beza awk dgn kndgan sy smggu.. LMP sy 5 /12

2y trước

wahh yke. baik TERIMA KASIH sis 🥰

cuba tanya doktor kiraan yg kak dapat .tu tengok tu

5 weeks..