Bisul di punggung

Saya nak minta pndpt para ibu dsini , baby umur 4 bulan dia naik bisoi d punggung , 2X bwak piy klinik, 1st piy klinik biasa dia bg antibiotik dlm 1 tempoh lps tuh bla abis esok tuh dia akn naik balik , same 2nd time pon piy klinik pakar knk2 bda sama jd . Then sy dan husband decide bwak piy hosp dan dia kna ops buang bisoi tp dh 3 minggu ops until today still xsurut doc hosp swasta pon bla tya dia akn ckp nih dh okay pdhal dok kluaq darah . Ad x para ibu ayh yg face case nih 🥲 Kesian tgk bby skli nk dressing akn menagis muka merah abis sy sbg ibu plk yg menyesal piy sign surat kebenaran ops 😭#bantusharing #firstmom #ingintahu #firstbaby

Bisul di punggung
23 Các câu trả lời

ni petua org dulu2..ambk bunga raya yg tak kembang lagi pastu tu tumbuk tepek kat bisul tu..pastu ank klu bisul parents tak boleh bersama selagi bisul tu ada..ni dr my mom lh

1y trước

Terima kasih awak for sharing . 🫶🥹