Metformin

saya nak minta pendapat ibu2 yg GDM ON METFORMIN mcm mana mengamalkan diet 6x sehari makan seperti doktor sarankan... harini 1st day sy try buat, mmg jenis xblh telan roti dan biskut 😔😔😔 seksa rasa badan, pastu makan ubat ni buat saya kerap memerut smpi cerry berry... Terima kasih ya yang share pendapat

Metformin
1 Trả lời

Maaf, saya takde pengalaman makan ubat ni. Saya tolong upkan soalan ni ye supaya Ibu2 lain boleh tolong jawabkan dan share experience. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms