Nak puasa dah . Boleh tk lepas makan minum susu .

Saya nak cuba puasa walaupun keadaan hb low sbb Sya ni puasa lalu pun x ganti' lgi .#firstmom #ingintahu #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing #Sharing_dong_Bund #newmom Okay tk kalau rutin mcmni

Nak puasa dah . Boleh tk lepas makan minum susu .
3 Các câu trả lời

sy pun hb low 9.6 je n sy puasa cuma ad hri doc x bg puasa sbb sy kne drip iron jd doc risau sy hypo

boleh sis, saya sahur ganti puasa sebelum ni pun makan nasi dengan segelas susu

kurma dan madu pon boleh amalkan. kurangkan gula dan berminyak