kandungan 5minggu

saya nak bertanya...kalau kandungan dalam 5 minngu scan dah nampak atau belum lagi... saya risau sbb saya scan belum nampak lagi...maaf saya belum berpgalaman

43 Các câu trả lời

Hari tu sy scan x nak apa2, tpksa scan dri bawah bru nampak kantung masuk 5w2h

5y trước

sy igt nk scan di bwah juga sis

5minggu biasa hnya npk kantung je. 8-9 minggu bru npk baby & heartbeat

Saya scan 6 mggu cuma nmpak kantung je, 24/12 ni repeat scan lg

Saya dh 28minggu still x nmpk lagi..setiap kali scan tnya dr...lahaiii

4y trước

28 minggu xnmpak apa? Betul ke ni?

Kalau sy belum nampk sis..melainkn scan lalu bawah bru bole ..

Sy scan 9mggu..alhamdulillah dh nmpk heartbeat smua

7 mgu nmpk kantung jer... 9 mgu nmpk heartbeats...

Sy scan 7minggu pun bru nmpk kantung

5y trước

Sama..sy pgi scan mse 7weeks pn npk kantung je..18/12 ni repeat scan lgi..doakn sy yerr..mudah2an nmpak janin pulak..aminn

5minggu kandungan saya masa tu nmpk kantung jer.

5y trước

Dpend pada mesin scan sbnrnya

baru lg....cuma nmpak kantung saja...