tumpang tanya

maaf saya nak tumpang tanya , kalau kita scan kandungan 5 minggu mmg takde nampak apa2 lagi ke ?? upt positif

26 Các câu trả lời

saya dulu 7 weeks scan tak nampak apa2 jugak . nmpk perut je 😂😂😂 tapi upt positif . dktr terus bagi folic acid and smua vitamin tu and susu ibu utk seminggu .then lps sbln saya try upt lagi masih positif .then ada perubahan jugak dkt perut and tanda2 pregnant tu . dh 2 months baru g kkia dftr buku pink and scan nampak dh baby dlm tu 🥰🥰🥰

sy mula2 scan nk masuk 5 minggu cmtu la doc ckp x nampak apa lg..buat tvs sekali..nampak rahim menebal je..doc siap suspek ectopic lg..sy repeat scan masa 9 minggu alhamdulillah nampak baby n dah ada heartbeat sekali..so better sis tunggu lame sikit n repeat balik scan.. insyaAllah.. fikir positif ye..

Scan 6 minggu nampak kantung je. Tapi doktor kata normal sebab 6 minggu x semestinya 6 minggu, boleh jadi 2-3 minggu je baru. Ya lah, kita pun tak pasti kan tarikh tepat berlaku persenyawaan. Jom doa yang baik2 je...

5y trước

Selalunya scan dr. trus ukur ..untuk confirmkn brape week..n trus bole tau bila due.

Minggu lepas saya pegi. Nampak kantung je. 5minggu 5hari. Harini saya book appointment lagi sekali sebab nak sedapkan hati. Nak tgk makin besar dan ada janin tak. Doakan saya ya.

5y trước

Semalam saya br scan 5 minggu 2 hari.. Just nampak katung jugak... Nanti lagi 2 minggu doc nak scan lagi...tak sabar pun ada takut pun ada....

Baru lgi tu sis.. Sye penah scan doc kata baru nampak kantung,baby belum lagi.. InsyaAllah lagi 3 4 minggu nampak la tu.. Nnti baby main chak2

Tengok pada orang juga sis, ada yang belum nampak ada yang dh nampak ☺️ amalkan je asid folic yg doktor bgi tu

5 week Spttnya nmpk kantung..sbb tu lepas check upt kena scan..klau xde kntung mybe kndungan luar rahim

Pengalaman sy scan masa kandungan 8weeks ++ kan nmpk heartbeat bby,kantung dan sebagainya.. 😄

awal lg.....x dot detect ...tgu lg dua or 3 mnggu in sha allah....dh nmpak hearbeat skli

saya scan 5weeks taknampak apa2 pom lagi , doktor suruh repeat lagi 2weeks