kesan minum air 100Plus untuk ibu hamil

saya nak bertanya .. boleh ke saya minum air 100plus ? .. sebab air tu je boleh hilangkan mual saya #ingintahu

1 Trả lời

Saya minum juga masa awal2 tahu pregnant 6w, tp takat 3 teguk sekali minum utk kurangkan mual2. Bertahan lama la sebotol kecik 100plus tu sbb minum sikit2 bila rasa mual je. Alhamdulillah skrg ni baru lepas bersalin.

3y trước

Tak ada pun, alhamdulillah semua okay je. Sampai sebulan juga la saya minum sikit2 mcm tu sbb mual2 tu.