Ubat constipation

Saya this month nak minum air gula . Doc bgi sirap ni . Sebab saya ada sembelit . Rasa dia manis sangat. Saya sekarang mengandung 6bulan. Jadi saya nk tahu adakah ubat ni akan menjejaskan bacaan gula saya. Sebab before ni bacaan gula saya normal. Sekarang hb turun jadi saya tgh maintain pemakanan.

Ubat constipation
1 Trả lời

Kalau bacaan gula normal supposely takde issue pun. Saya pun ada ambil ni before minum air gula. 10-15ml sehari je saya ambil. Bacaan gula saya range 4-4.4 je lepas minum air gula pun. So tkde masalah