Buka buku pink

Hai mmy, saya nak buka buku pink kat KK, tapi surat kawin kat JPN belom sign lagi. Tapi mmg dah ada surat daftar perkahwinan di JPN dan sah diantara ibu bapa, ketua kampung & pnghulu. Saya baru mngandung 4 weeks. Bunting pelamin. #firstbaby #mommybuntu #non_muslim

2 Các câu trả lời

bukankah kita akan dapat yg sementara punya dulu ka sblm dpt yg ori ? maaf , sbb saya dulu dpt yg semntara punya dulu sbb proses nk dptkn yg ori mkn masa.

4y trước

sory baru perasan u ada tag non muslim ..

sy bkak bku pink xde pn dorang mtak sijil kwin ke kad kwin

4y trước

setengah tempat ada mintak . saya bkak dulu pun tade mintak. just dorang mintak tarikh nikah .