Boy or girl?

Saya mmg teringin nak girl. Dr awal2 preggy hr tu pun instinct mmg girl. Sbb dr awal perut mcm xnmpak. Smpai skrg dah 30w+ pun perut mcm rata kat pusat tu. Tp sejak gi scan 28w hr tu doc kate nmpak mcm pistol tp xnmpak telo die terus sy rse eh? Kenapa simptom2 tak same mcm sblm2 ni.. Ade x mommies2 yg mcm sy jugak? Boleh jadi tak instinct kite lebih tepat?

1 Trả lời

Lebih percaya scan dr instinct.....😁 Masa ank ke2 dlu nk sgt pompuan...sudahnya dah bsalin mmg muka dia jambu😁