Siapa kat sini ada Gastric jugak?

Saya mmg ada gatsric dari Sebelum preggy Bila dah mengandung , gastric makin teruk. Dah lah muntah2 Sbb alahan mengandung. Campur pulak dgn muntah angin gastric. Seksa Betul saya rasa. Kdg kdg rasa sesak nafas. Nafas pendek. Asik sendawa. Cepat masuk angin. Makan banyak pun muntah. Tak makan pun muntah. Sampai muntah pun buih and air je. Ada sapa sapa mcmni juga tak? Korang makan ubat apa ?

6 Các câu trả lời

mcm sy.sy mmg ada gastrik.bila preggy lg teruk gastrik sy.mmg sy kena admit ward bila preggy.lgsung x bole msuk mknn.doc bg ubat gastrik n thn muntah je.trpksa kuatkn semngt la smpai brsalin...

Better refer doc. Kot doc ada ubat. Sbb gastrik ni normal masa preggy. Ubatnya kena kerap makan dlm kuantiti yg sikit. Tak boleh biar perut kosong. Banyakkan minum susu.

hi mommy.. try minum jungjung suam.. stiap pagi sblm sarapan.. then klu NK dtg gastrik Tu minum LG jungjung suam slmt mcuba mommy

saya pun sama dengan awak sis😭😭

refer doctor

Refer doc