Kandungan ke3

Saya mintak semua doakan kandungan saya ..sekarang dah berusia 20w..sebelom ni saya pernah memgandung 2x..tapi keduanya tak dapat diselamatkan..gugur ketika kandungan 23w dan 20w..air ketuban saya pecah awal menyebabkan saya bersalin awal..untuk kandungan ke 3 ni,doctr sarankan saya untuk buat Cervical Cerclage untuk mngelakkan kandungan turun awal..ade ibu2 penah alami mcam saya x #pregnancy #bantusharing

2 Các câu trả lời

srmoga dpermudahkan urusan. maaf xdek pengalaman sebab baru 1st time mengandung. semoga sis dan baby selamat.

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis ya. Aamin