Saya migandung 9 minggu tapi hari ni pagi ni ada darah keluar dari saya apa ka penyebab keguguran

Saya migandung tapi ada dara keluar darah campur blender apa ka penyebab keguguran 😭😭😣😣

Saya migandung 9 minggu tapi hari ni  pagi ni ada darah keluar dari saya apa ka  penyebab keguguran
21 Các câu trả lời

sis terus pergi klinik or hospital yer..saye skrg 9 week..masa 6 week keluar darah..then g klinik swasta dr scan alhamdulillah kantung ada lagi normal and dy bagi ubat kuat rahim..n suruh rest..lepas mkn ubat takde dah keluar darah..smlm g scan lagi skli 9 week alhamdulillah dah nampk jantung baby kelip2.. apa pon klo keluar darah cepat2 p klinik or hospital yer

Terus pergi emergency sis. Sebab sy bleeding masa 10 weeks. Then keep on bleeding sampai 3 minggu dan diselangi dengan spotting. Bleeding 3kali. Spotting dalam 2weeks. Now dah 17weeks alhamdulillah baby semua okay. Threatened miscarriage. And sampai now doc tak tahu apa punca.

1mo trước

awak macam mana ya kandungan awak? saya pun laui benda yg sama. risau sangat 😭😭😭

pegi mana² klinik buat scan tgk baby kt dalam..inshaAllah doa byk..sy pnh bleeding 9 mgu terus cek syukur bb msh ada..kna bykkn rehat jgn stress..niw sy da 37 mgu da..

ada setengah orang nornal. ada setengah tidak. lebih elok g hospital kalau nak kepastian. sebab saya dulu pernah terjadi macam tu di usia kandung 8 weeks

tak normal sis, sbb dh 9 minggu. sy dlu mcmni and lama2 gugur. cek lepas bleeding tu baby ok lagi, tapi dia mcm tanda awal threatened mc. kena makan duphaston

3y trước

pergi hospital cepat sis

hallo ibu ibu saya mau tanya saya skrang 36weeks 5hri tpi perut sya suda sakit sakit ada kh ini tnda mau bersalin sda tlg bgi pndangan..

3y trước

Ooohh kalau kerap sgt g cek kat hosp je sis Sbb sy hr tu pn ada mngeras jgk 3 hari tp x pergi pn hosp Tgk2 lps tu terus ketuban pecah😅 Ms tu pn sm dgn awk jgk 36w5d

pergi hospital sis... sna dorg akan check smada keguguran ataupun tak.. tao kisah darah sikit atau banyak dr akan sarankan ke hospital..

Sis mcm mna dah skrng? Baby slamat lahir ka? Sbab saya sama keluar darah 8w.. takut juga ni.. tp saya fresh blood

Pergi klinik cepat scan dulu tgk jantung baby sbb dah 9 minggu

Mhu p hospital sis, Sy pun mcm tu jg,, last 2 gugur, sikit2 lama2 jdi byk