Keluar bercak darah saat kehamilan trimester pertama.

Hello ibu2, mau minta pendapat, masa ni saya hamil dlm 9 minggu, mau tanya sekiranya semasa ibu2 mengandung, keluar segumpulan darah sekali sahaja semasa awal trimester? Apakah penyebab dia ni? 🥺#bantujawab #newmom #firstmom #firsttimemom

Keluar bercak darah saat kehamilan trimester pertama.
4 Các câu trả lời

boleh refer klinik, mgkin gugur .. doc akan scan, klau ada lgi dia akan bg ubat kuat rahim .. trimester pertama mmg kandungan lemah lgi, tambah² kalau ibu buat kerja yg berat² ..

blh pergi klinik utk cek blk , sbb sy penah jadi mcm ni,sy gugur, masa tu 6w br buka buku pink esoknye keluar darah mcm kulit ayam tu

4mo trước

mula² keluar skit je pstu keluar ketul² darah beku last dia keluar mcm dlm gmb,2 hr juga sy sakit mcm org nak bersalin sakit perut dan belakang ..

bahaya tu sis..baik gi hosp cepat..

semoga baik2 saja

4mo trước

Smoga baik2 saja ms huhu 🙏🏻